27 ביולי 2012

בורקס חצילים

מצרכים
בצק עלים
בצל 
חציל 
עגבניה מרוסקת
מעט גבינה בולגרית
מלח, פלפל ותבלינים


אופן ההכנה
לטגן את הבצל קצוץ במעט שמן זית, להוסיף חציל מקולף וחתוך לקוביות קטנות ולטגן עד שהחציל מטוגן מכל הצדדים.
להוסיף עגבניה מגורדת ותבלינים ולבשל עד שנהיה כמו בלילה סמיכה, להוסיף גבינה בולגרית ולצנן.
לחתוך בצק עלים לריבועים ולהניח כף מהמלית במרכז ולסגור למשולשים/צינורות, למרוח חלמון טרוף ולפזר שומשום, לאפות ב- 180 עד הזהבה.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה