13 ביולי 2012

שטרודל תפוחים גרמני

מצרכים ליחידה:
בצק עלים
3 תפוחים ירוקים
כפית קינמון
כפית וחצי סוכר חום
מיץ לימון
50 גר' חמאה
חלמון ביצה מהול במים


לחתוך את התפוחים לפרוסות או קוביות, לשים עם קינמון וסוכר שיכסו את כל פרוסות התפוחים, להוסיף קצת מיץ לימון, לחתוך 50 גר' חמאה לקוביות ולשים עם התערובת. להשאיר 10 דקות ולסנן במסננת שלא ישארו נוזלים.
 לחתוך את בצק העלים ריבוע. שמים שורה של מילוי תפוחים באמצע ריבוע הבצק ומגלגלים, (אפשר להוסיף גם אגוזים וצימוקים) בקצוות עושים מעטפה ומורחים למעלה את הביצה המהולה.
לשים בתנור °200 25-30 דקות. צריך להיות בצבע זהוב בהיר.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה