27 בפבר׳ 2012

מרק תירס סיני


החומרים הדרושים:
2 קופסאות שימורים של תירס
5 כוסות מים
2 כפות אבקת מרק בטעם עוף
2 כפות סוכר
2 כפות קורנפלור
2-3 ביצים
2 כפות רוטב סויה אמיתי
מלח לפי הטעם
 * אפשר גם להוסיף בצל מטוגן
אופן ההכנה:
שופכים את קופסאות השימורים עם הנוזלים ובעזרת בלנדר ידני טוחנים מעט.
מוסיפים את המים ומתבלים במרק עוף, סויה, מלח וסוכר.
מביאים את המרק לרתיחה. בקערה קטנה מערבבים את הקורנפלור יחד עם מעט מים לתערובת חלקה ושופכים לסיר.
ממשיכים לבשל את המרק עד שהוא מסמיך, בערך כ- 10 דקות. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
בקערה נפרדת טורפים את הביצים היטב ובעזרת מזלג מזלפים נטיפים של הביצה לתוך הסיר, ממשיכים לבשל עד שנטיפי הביצה מלבינים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה