25 בפבר׳ 2012

סלט פנצנלה

החומרים הדרושים
חצי כיכר לחם כפרי לא טרי
6 עגבניות בשלות מאוד
1 בצל (עדיף סגול)
4 שיני שום קלופות ופרוסות דק
20 זיתים שחורים מזן 'קלמטה'
חצי כוס עלי בזיליקום קצוצים גס
שליש כוס שמן זית כתית מעולה של "עץ הזית בריאות מהטבע"
רבע כוס חומץ בלסמי
מלח ופלפל שחור גרוס, טרי

אופן ההכנה
1. מסירים את קרום הלחם ופורסים לקוביות בגודל 2 על 2 ס"מ.

2. חותכים את הבצל לקוביות באותו גודל ואז מפרידים את הגלדים בכל קובייה.

מערבבים את כל חומרי הסלט. טועמים ומתקנים תיבול. מגישים מייד.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה