המרכיבים:
400 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות
1/2 כוס כרוב לבן חתוך לרצועות
1/2 כוס כרוב לבן חתוך לרצועות
1/2 כוס גזר, חתוך לגפרורים
3 בצלים ירוקים, חתוכים לרצועות
חופן נבטים סיניים גדולים
1 קופסה קטנה (220 גרם) של חתיכות אננס
1/2 כוס רוטב טריאקי
חופן בוטנים קצוצים
(צילום: index open)
אופן ההכנה:
- מחממים שמן במחבת ומקפיצים את רצועות העוף, עד שהן משחימות קלות.
- מסירים מהאש ומעבירים לצלחת.
- מקפיצים את הכרוב והגזר.
- כשהם מתרככים קלות מוסיפים את האננס ורוטב הטריאקי. מערבבים כ-3 דקות.
- מוסיפים בחזרה את העוף, ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הנבטים, בוטנים ובצל ירוק ומגישים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה