המרכיבים
- 400 גרם פילה לוקוס
- 1 בצל לבן קצוץ
- 4 כפות שמן זית
- 6 שיני שום פרוסות
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 1 כף פפריקה חריפה
- 1 פלפלון צ'ילי
- 2 לימונים
- 2 כפות פלפלצ'ומה
- 2 כפות כוסברה קצוצה
- 20 גרגירי קימל
אופן ההכנה
- מחממים שמן זית בסיר רחב. מוסיפים בצל ומטגנים עד הזהבה.
- מוסיפים 1/2 ליטר מים ואת כל המרכיבים מלבד הדגים.
- מביאים לרתיחה, מוסיפים את הדגים ומבשלים כרבע שעה. מגישים עם חלה חמה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה